Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

1) Příjmy a výdaje státního rozpočtu se pohybují ve výši 1 bilionu korun

2) Příspěvek v nezaměstnanosti si ti nezaměstnaní předplatili, když byli plátci do systému sociálního pojištění.

3) Dávky sociální podpory a v hmotné nouzi slouží k ochraně lidského kapitálu, aby příjemci mohli okamžitě nastoupit do práce, když po nich bude sháňka, stačí jím nabídnout dostatečně vysokou mzdu.

2 1
možnosti
PM

Na nic nečekejte, založte firmu a nabídněte dostatečně vysokou mzdu - na co čekáte?:-)

2 1
možnosti
PB

P62e70t43r 88B89ý79č13e34k

6. 3. 2016 17:27

Dle mého názoru by se spíše měly zvýšit mzdy, proti Německu jsme opravdu hodně pozadu a zahraniční kapitál toho ještě využívá a tlačí naše mzdy ještě níže. Zvýšit mzdu, tím se získá motivace pro práci. Kdo pracuje dostane 18 tis čistého, kdo nepracuje dostane 8 tis podporu. Vzhledem k tomu, že nájem garsoniery s energiemi stojí dnes kolem 5 tis kč a jedna osoba vyžije s finančním obnosem 2,5 tis na jídlo, zbyde tedy nepracujícímu 500,- Kč na vše ostatní. Jenže je zde neskutečný počet lidí, kteří dělají za 12 tis čistého což je sice o 1/2 podpory navíc, ale je to značně demotivující. Pokud se někdo má dřív za 12 tis kč čistého měsíčně na 12 hodinových směnách, raději zvolí možnost sedět doma za 8 tis kč a nedělat nic. Problém není ve štědrých dávkách, ale v nizkých mzdách.

6 0
možnosti
PD

P53e35t11r 42D40o92b59r97ý

6. 3. 2016 18:52

Začněte podnikat a hned můžete lidem zvýšit mzdy naprosto podle svých představ. Říkat druhým co mají dělat umí každý. Zkuste si to v praxi jak dlouho s těmihle názory vydržíte a kolik vyplatíte těch SPRÁVNÝCH mezd. Velice rychle přijdete o iluzi že podnikatel přehazuje doma peníze vidlema protože je nechce dát lidem.

2 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
V 1998 jsem vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze. Již při studiích jsem začal podnikat v oblasti rozvojových projektů výzkumu a vývoje. Postupně jsem rozšiřoval okruh široké škály projektů podpor a vybudoval jsem jednu z největších poradenských firem v ČR, která se zabývá finanční podporou pro firmy, obce, školy, neziskové organizace, apod. Projekty jsou zaměřované na oblasti inovací, podnikání, zaměstnanosti, vzdělávání, životního prostředí, apod. a do dnešního dne objem této zprostředkované pomoci pro ČR přesáhl 10 miliard Kč. Žiji v Ústeckém kraji. Jsem předsedou Krajské hospodářské komory Ústeckého kraje, kde aktivně řeším rozvoj podnikání a ekonomiky ČR. Cítím odpovědnost k odkazu osobností české historie a snažím se společnosti napomoci řešit největší problémy, které naší republiku ekonomicky ohrožují. Obdivuji rozmanitost české přírody, jsem hrdý na krásu českých žen a věřím v dovednosti, um a kreativitu českého národa. Mám rád hru na kytaru, potápím se, jezdím na koni a rekreačně provozuji kickbox.

Seznam rubrik